Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
З мого досвіду українські рієлтори виставляють захмарні ціни за посереднє житло. Нам пропонували за 1900 бейсмент десь на околиці. Або за 2400 студію, але в центрі. Якщо є можливість знайти рієлтора, який працює з нормальними варіантами по адекватним цінам, то супер) Але перевіряйте ще краще самостійно ціни, які зараз на ринку, щоб ніхто не обвів навколо пальця
-
Але звонив мій товариш з Квебеку ціна трьох кімнатноі квартири800 ціна ціна страховки 50, ціни дешевші на харчування права діють наші пів року. І це ціна страховки на наші права. Тут такого взагалі немає. Тільки оренда. Але французька , хрлодніше. Такаж зарплата. Навіть якщо брати що страховка дрожче житлр перекриває все
-
Друзі, всім щиро дякую, хто відгукнувся на мій пост про допомогу бойовим медикам на дуже спекотному напрямку!!! Потреби перекрили без витрачання на це коштів!!! Фотозвіт буде пізніше (лише оплата посилок 300грн) Тому було вирішено переробити банку під закриття потреби в зв'язку того ж підрозділу. Сума збору 97500. За цю суму купимо чотири рації Motorola DP4400e VHF. На підрозділ кілька рацій, а це дуже ускладнює надання невідкладної допомоги там, де вона вкрай необхідна! Всім небайдужим наперед дякую за підтримку і допомогу!!! Все буде Україна 💪💪💪 Рації на Бахмут На чотири рації Motorola DP4400e VHF 🎯 Ціль: 97 500 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/AAJvgM5AWf 💳Номер картки банки 5375 4112 0365 5043 PayPal [email protected]
-
Добрый вечер Подскажите ,в каких магазинах можно купить профессиональную косметику для волос?
-
Спасибо 😉