Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Можливо підкажете, чи анульовується страховка, якщо по CUAET виїхати з Канади (Онтаріо) більше ніж на 6 місяців? І де її можна подовжити?
-
А в яку пору дня проходять уроки? Чи можливо їх поєднувати з роботою?
-
Здравствуйте подскажите! Final decision March 13, 2023 Your application was approved. Check your messages below for details. Пришло такое, это может значить что уже готово и можно забирать или это только выслал VFS паспорт на вклейку? Спасибо
-
🎹 Мрієте, щоб Ваша дитина грала на фортепіано? Напишіть мені та отримайте перше Онлайн заняття безкоштовно 🎶 🟢Я професійний піаніст та викладач гри на фортепіано 🟢Допоможу розкрити творчий потенціал дитини та вивчити улюблені твори 🟢 Уроки зі мною - це 45 хвилин відпочинку та розвитку одночасно 🟢 Дорослі та діти від 6 років 🟢 Уроки проходять Онлайн
-
Я хочу наклеїти саме плівку.
-
Так, у мене було. За підключення, за транзит номеру, та за половину місяця за яку не знімали у попередньому місяці. Тому на перший раз вийшло набагато більше ніж плачу щомісяця. Але завжди можеш телефонувати в сапорт та уточнити на 100%, щоб потім не було не порозуміння.
-
Для того щоб мати страховку треба бути у провінції 153 дні у рік. Для нових та резидентів що вертаються треба пробути 153 дні з перших 183 дні. Щоб поновити треба йти у сервіс Онтаріо та надати документи що дають вам право мати охіп. Якщо ви не можете бути 153 дні з 12 міс через роботу (вахта, контракт тимчасовий) ви можете звернутися до сервіс Онтаріо з документом що це підтверджує для збереження страхування
-
Здравствуйте, подскажите что это значит? Final decision March 13, 2023 Your application was approved. Check your messages below for details. Пришло такое, это может значить что уже готово и можно забирать или это только выслал VFS паспорт на вклейку? Спасибо
-
Дякую, за вичерпну відповідь❤ Були 90 днів в Канаді. А далі навчання в Україні. Потрібно документи зі коледжу принести? Продовження страховки безкоштовно і мамі якійсь супроводжували підлітка 17 років?
-
А не цьому сайті обов’язково треба оплачувати всю суму карткою, або залог якийсь має бути?
-
Ого, навіть стрьомно