Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Как жаль что реклама с убером не сработает и не получится заработать на украинцах)
-
Базова ставка скоріш
-
Просто я теж заробляю на бьюті сфері, але українців кличу безкоштовно, як моделей. Я б і не подумала заробляти «на своїх». Прикро що так відбувається.
-
Скільки жеж у вас жовчі, що ви до сих пір продовжуєте мусолити цю тему щоразу ?
-
Всім привіт, допоможить, може кто знає, бо я не можу найти офіційну інфу по поповоду податків. Якщи ти приїзджаешь в Канаду но ти працюєш дистанційно і з ФЛП, чи можно так продовжили робити в Канаді пару місяців після приїзду ? Наприклад в Польші можно до 182 дня так працювати.
-
питання в тому яким чином дається цей заробіток, від великої кількості годин чи від цінності тебе як спеціаліста і базова ставка висока.
-
Так і шо якби й податок великий то що тепер не заробляти?
-
мені здається потрібно в першу чергу подивитись який буде податок, а він скоріш за все великий, так як в Канаді прогресивні податки.
-
Так проблеми лише у вас
-
Скільки треба стільки і напишу. Але не треба мені таке казати. Типу: щось не подобається -покинь чат. Може ти покинеш чат якщо тебе моя думка не влаштовує?
-
Я розумію, але це просто бісить бо вона типу користується тим що їй тимчасово дали статус адміна і вона закріплює не корисну інформацію а те що вигідно.
-
Це відіграє якусь роль у житті? Прийшли ви сюди на місяць раніше , чи пізніше
-
Та скільки разів ще потрібно всім написати , що ви тут ще до динозаврів з’явились ?
-
Я в цьому чаті була, коли ти ще не планувала їхати в канаду. Я висловлюю свою думку і правил ніяких не порушую.
-
Я написала, що люди не користуються пошуком , а не закріплені повідомлення не читають
-
система так влаштована, як і багато де є така можливість запрошувати людей, і насильно ніхто нікого не тяне.
-
Коли ж у вас перестане підгорати то ? Моя реклама оплачена, якщо вам це так заважає жити, ви можете покинути чат
-
Кажеш що закріплені не читають а сама закріпила свою повідомлення рефералку про роботу. Хочеш дійсно допомогти українцям і не признаєш що заробляєш на своїх, прікріпи тоді чиюсь іншу рефералку.
-
Не набридає)
-
До чого ваші вибачення коли щоразу ви до когось маєте якесь діло
22 Jan 2023, 02:47
52834/118920
about 2 hours ago