Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
вот пример, кто-то с 7 и 8 годами синьер в амазоне в канаде
-
Досвід не = кількість років. Я знаю людей, які за 5-6 років досвіду могли лідити дуже складні та дорогі проекти на неймовірному рівні. А бувають «помідори» що відсиділи 10 років на галєрі і називають себе сіньйорами
-
Цікавить, чи є якась робота, щоб працювати на своєму легковому автомобілі, Їздити з міста до міста, щось із типу доставки, але між містами. Хто щось знає про таке?
-
levels .fyi
-
а який це сайт?
-
Здравствуйте Занимаемся продажей табачных изделий В наличии: - большой ассортимент сигарет - Heets - Neo -Elf bar Если интересно - напишите в лс
-
@tooth_fairy_natali
-
Доброго вечора Шукаю роботу в Торонто Працював на будівництві зовнішні та внутрішні роботи ремонт магазинів
-
І мені будь ласка)
-
Можна мені контакт бухгалтера
-
Привіт, шукаю 2 квитки на бумбокс Можливо хтось продає?
-
Ребята, подскажите, хочу заплатить за квартиру на irnb, нахожусь в Польше, хочу снять в Торонто, карту польского банка сначала принимает, снимает деньги, через несколько часов возвращает деньги, сделку не подтверждает, кто-то с таким сталкивался, что делать?
-
Напиши в поддержу бнб, они быстро отвечают
-
Я на украинскую орендовал, все норм было
-
Кто на Ukrainian comedy сегодня был?
-
На украинской ограниченте по лимиту до 100000, верно
-
Стикалися. Це значить, орендодавець відхилив вашу пропозицію. Таких як ви, може бути кілька. Орендодавець вибрав когось одного (напр, хто на місяць оплатив), і відхилив вас (ви орендуєте напр на тиждень). Кошти повертаються.
-
Хто нещодавно проходив медогляд , яка ціна за послуги ? Бо на різних сайтах різна ціна . Panel doctors через сайт IRCC виходить біля 270
-
Але я обрав клініку з електронною чергою і що сама всі доки потім подає державі
-
Та по різному, регулярна ціна близько 250
22 Jan 2023, 02:47
53739/119137
about 10 hours ago