Всім привіт! Прилітаю з дівчиною 30 березня до Торонто, дуже потрібна кімната на 2 тижні, максимум півроку. Може хтось зможе підселити нас, чи шукає руммейта собі? Грошей немає, все витратили в Туреччині через стрес, але ми обидва будемо наполегливо і інтенсивно шукати роботу для моєї дівчини. Шкідливих звичок немає, не куримо, не п'ємо у будні дні. Бульбулятор не наш, нам подарував один турок, ми не могли відмовити, самі знаєте. Для нас ереа не важливо, де завгодно, але бажано під сіен тауером, щоб зручно було вирішувати всі наші справи. З тварин тільки маленький щур, але не переживайте, як тільки поверне мій борг, ми цього щура відпустимо.
Ми не галасливі та чемні дуже, дівчина через стрес більше не грає на трубі, хоч і таскає скрізь, а я востаннє бився перед новим роком, ну ви знаєте, ці турки.
І поділіться, будь ласка, інформацією про права. Я чув, що їх можна обміняти на українські, навіть якщо своїх у тебе немає чи підійдуть будь-які, на кшталт ті що у "щура" нашого? І чи потрібно для цього щось робити? Ходити кудись, скласти тест чи слину? Чи це все кур'єр робить?
Я сам би пошукав, але у мене iphone 14 pro max 256gb за $1500, Google не підтримується. Останнім часом все через одне місце.
Перепрошую якщо щось не так Усім наперед дякую, всім добра та доброго дня. Не знаю у вас вже ранок чи ще зима.
Слава Україні!