Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тоді і успішні мілфи знайдуться😁
-
Це для всіх посильна сумма
-
Так що беремо картки сівс дружно і хоча б 5-10 кад відправляємо Соромно не закрити такий збір швидко
-
Чух чух
-
Оооо Пішов рух трохи
-
Сподіваюся)
-
Ні, такого не будемо робити) Але дякую за ідею)
-
Часто Але 1-5 кад це нічого Завжди в кишені знайдуться
-
Треба приймати в групу нових людей за умови якщо скинули $5
-
Люди часто кудись донатять, якщо не говорити про місцеві витрати та білси, тому мене не сильно дивує. Але всеодно, треба якомога швидше закрити збір до наступного розподілу.
-
Люди , ви чого Ми повинні 15 к закрити були б за годину
-
Але дивлюсь на збір Володимира Жодна людина після мене не відправила
-
Для нас тут 5кад - це ніщо
-
Дивно якщо чесно
-
Я деколи забуваю і роблю так в молі. Добре, що ми в Канаді.
-
Таксь Зібрались
-
Друзі, і знову потрібна Ваша допомога нашим військовим, а саме 117ОМБр, медроті, батальйону забезпечення. Потрібно купити і передати п'ять А/Т шин на евакуаційне авто. Всім наперед дякую за підтримку і допомогу! Все буде Україна 💪💪💪 Шини для ЗСУ П'ять шин на евакуційне авто 117ОМБр, а саме медроти, батальйону забезпечення 🎯 Ціль: 15 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/5VyTh5ok2q 💳Номер картки банки 5375 4112 0437 7969 PayPal ituransky81@gmail.com
-
Я дізнався нещодавно, що деякі івенти продовжують збирати кошти для ЗСУ. Це була приємна новина для мене. Тому хай відпочивають, головне, що це на користь нашім.
-
Саме так і є. Але всеодно не можемо нікого засуджувати, бо в кожного свої пріоритети. Але радий, що свідомих людей, якім не байдужа доля Неньки і тих, хто зараз її боронить теж не мало. Тому все буде Україна! Переможемо. Рано чи скоро!
-
Нічого Зараз ми швидко виправимо цю ситуацію
22 Jan 2023, 02:47
53971/118867
about 3 hours ago