Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я честно говоря скептически отношусь к саморганизационным сборам помощи. Объясню почему. Не сомневаюсь в искренности людей. Но цепочка от сбора денег, перевода их на необходимость. Покупки. Потом это доставить конечным адресатам. Часто в эту схему вписываются корыстные люди и конечный эффект минимален. Пока эта помощь доедет куда надо. Я когда до войны еще жил в Украине, помогал детям тяжело больным исключительно через официальный фонд dobro.ua Они проверяют все документы реально ли болен ребенок. Сами аккумулируют средства и сами оплачивают лечение. Потому как даже родная мать может пропить помощь.
-
А як тегати?))) хто готовий?
-
Так вона вже була )
-
@tooth_fairy_natali
-
💈Барбер у Торонто 💈 Привіт! Мене звати Євген і я професійний БАРБЕР 💈✂️ Нещодавно переїхав до Торонто і працюю Чоловічим перукарем в Barberhood Barbershop 💈 68 Abell street Якщо ти у пошуках свого барбера, я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. Мій Інстаграм instagram: evheniy44 Мій телефон +14375571088 💈Якщо буду потрібний - звертайся!
-
Нет времени)
-
Пусть дальше выбирает, она знает как я тяжело работаю)
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0UA9T24Zs35GigSnXoj6PeT3CXTfb2Kyk2PEMEcx8KuAFutCVNVHv6ntwWfVkiHTUl&id=100008176775933 Ось моя сторінка. На початку минулого року я всі ці збори не відкривав, а мав можливість перекрити своїм коштом. Але коли почали звертатися різні підрозділи і мій колишній з 14-го року, то я не вивіз фінансове навантаження і був змушений звернутися до людей, а зараз запитів ще більше... І моє коло знайомих вже не перекриває потреби, от тому я тут і в інших групах. На сторінці є звіти, ви зможете переконатися, що жодна гривня не пішла "наліво". Я навіть підрозділи перевіряю;)
-
Новый акк?)
-
Пропоную сьогодні пограти невелику гру Дуже легка та проста Тим самим допоможемо комусь та зробимо добру справу Сенс у наступному: Я роблю донат , скидаю скрін , і передаю наступному хід , він в свою чергу робить донат на 1-5 кад (можна більше) і передає хід наступному в чаті Залишилось близько 13000 ( це плюс мінус 500 кад)