Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вже завтра! Поспішай придбати квитки Переходь за лінком або можеш придбати на вході www.eventbrite.com/e/big-ukrainian-party-tickets-573350044417 Основна інфа: Дата: 18-го березня, субота(завтра!) початок 21:00 Адреса: 1573 Bloor St W, Toronto(другий поверх) За бажанням беріть с собою прапори, вдягайте сорочки, вишиванки. Big Ukrainian Party! Доброго вечора! Ми з України! До зустрічі❤️🇺🇦
-
Будь ласка, хтось може проконсультувати мене з таких питань. Порадили зробити робочу візу, тільки вчора доставили Новою Поштою закордонний паспорт зі Львова до Києва вже з нею, на 3 роки, а біометрію здавати їздила ще в січні до Будапешта. Зараз повідомили, що в разі якщо не зможу прибути до Канади до 31.03 і отримати Work Permit, то й виплати, яку подовжили для громадян України до 01.06, вже не буде. Але я не можу поїхати до Європи та полетіти згодом до Канади через те що мій чоловік - лежачий інвалід I групи, в мене робоча III, але жодної інформації, чи реально в Канаді оформити йому якесь медичне обгрунтування для отримання соціальної допомоги, майже за рік дії програми CUAET я так і не отримала, куди тільки не зверталася. І з приводу якогось житла на пільгових засадах, можливості знайти не фізичну роботу без наявності бездоганної англійської (в Торонто чи його передмісті), але з вищою гуманітарною освітою (викладач філософії, психолог, юрист, редактор тощо) - теж. Буду дуже вдячна за таку чи подібну інформацію. Нам по 52 роки, ще не такі вже й "поважного віку", тим паче що ейджизм, на відміну від України, Канаді начебто не властивий.☺️👍Усім миру та добробуту!
-
Done!
-
Нет, только мне.
-
Нема питань.зробимо .і на івенті також будуть благодійні аукціони на ЗСУ.
-
Насколько реально получить какую-то помощь?
-
Викладала лише історію та правознавство в межах ЗОШ, аспірантуру кинула ще в 90-ті.
-
Потому и не делали, что не уверены - стоит ли ехать. Если нет информации, о которой я спросила.
-
Если я, к примеру, ездила в Европу для сдачи биометрии, то для лежачего, которого крайне сложно транспортировать даже во Львов, поскольку в Киеве это невозможно, это отдельный вопрос. Зачем же мучить человека и вкладывать огромные средства, если в результате нет информации, есть ли какая-то помощь, волонтёры и тп?