Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
вона не вчилась на нарколога
-
хєровий диплом дали, не знаю шо сказати
-
ідентична ситуація
-
Перестань, я зовсім не це мала на увазі. До речі Крістен теж диплом не купила але вона вважає що лсд безпечно.
-
Я бачила як в селі алкоголіки себе виправдовували, що вони не алкоголіки))), так мабуть і з наркоманами)…
-
І то, ключове слово - шкодить.
-
Я рахую, що вірогідність померти від алкоголю разів в 100 вища ніж від каннабісу, до прикладу. Не пропаганду ні перше ні друге.
-
Я теж насправді колись доколєбалась до українців які стояли і курили траву бо мене бісив запах. Я спитала нашо ви це курите? В чому сенс? А вони спитали в чому сенс курити вейп.
-
крінжують з тебе, що ти нормалізуєш лсд
-
ти живеш у загубленому світі
-
Я думаю нас зараз читають люди які розуміють про що я кажу і крінжують з того що ви не розумієте різницю лсд та наприклад героїну. Це для вас одне те саме і вредно
-
пропагандую пити яблучний і апельсиновий сік, відійти від теми де ми всі знаємо що є правдою, а що є непідкріпленою теорією
-
Отсутствие критического мышления.
-
Таке не треба писати.
-
Це правда нажаль
-
Я їй це особисто розказував, вона казала, що на власному досвіді знає, що це не шкідливо і Крістен підтверджує. На такий аргумент у мене не було що казати. Туше'
-
повторюсь
-
Його теж раніше використовували в психотерапії
-
який твій основний аргумент, що лсд це безпечно?
-
Ви порівнюєте разову операцію ( вимушену по стану здоров’я щоб вилікуватись) з «наркотичним «баловством»… це різні речі. Тим паче, що молоді люди починають з лсд і не зупиняються, тому що завжди хочеться чогось більшого…
22 Jan 2023, 02:47
54918/119313
less than a minute ago