Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
На тему знаків зодиаку якщо я не помиляюсь?😂😂😂
-
Ми не сперечалися) ти спочатку сказала, що їх можна зрозуміти. Я сказав, що можна і зрозуміти тих, що вірить в єдинорігів, розказав тобі про експеримент Ератосфену який ще у 5 столітті до нашої ери довів з другом, що земля кругла. А ти знову сказала, що ти розумієш і підтримуєш цю ідею, але й плоскоземельщиків теж можна зрозуміти, бо в них теж є докази. Я сказав окей) і дискусія була вже на іншу тему)
-
Просто природа щедро наградила людей лишней хромосомой
-
И в Штатах собираются)
-
Я понимаю почему они верят. Можно поверить во все что угодно. русня верит в то что в Украине нет войны например
-
Ты поверила что они верят? Или что земля плоская?
-
Я тоде не понимаю в чём смысл этих машин) и парковаться неудобно
-
Доброго дня. Прилітаю в кінці березня, правда що українцям видають персональні джети? І чи можна ходити в фуд банк кожен день? Дякую
-
Я видимо пока не канадец. Не понял прикола покупать пикап. Нахера мне ездить на колесной телеге с большим грузовым отсеком. :) Раз в год перевезти матрас/комод можно и милфу какую нибудь попросить
-
Нет, я не говорила что я в это верю, но их можно понять, это как бог есть или бога нет? Где правда?
-
Я когда был fob тоже так считал
-
💕👁
-
Щоб ви розуміли контекст, Емі вибісив мене з теми про плоску землю; це було його др і я сказала «а, ти лев? Ну тоді все зрозуміло» і почала казати що льви це найгірший знак і в мене завжди проблеми з львами.
-
Царь дороги, повір мені)
-
Ми не сперечалися:) я сказав, що було забавно)
-
Нет пока.
-
Запаска никогда лишней не будет
-
Третий запасной
-
Доктор, расскажите случай какой то из практики
-
А ти їздив на пікапі на канадських дорогах?)
22 Jan 2023, 02:47
56391/119145
about an hour ago