Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я бду1 квітня
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Привіт, хтось летів в Мексику останніх пів року? Якщо так напишіть мені будь ласка 🙏🏼
-
Смотрите внимательно, там в эти цены как правило аренда комнат
-
Есть у кого инструкторы на практику дорожного теста на g full? Желательно downsview, но не принципиально
-
Було б добре)
-
Можу рекомендувати)
-
Чого в групі ше немає ріелторів?)
-
Якщо ви дивитесь квартири в Торонто то це 100% ціна не за круту квартиру, можливо за ліжко в квартирі чи кімната. Я б на вашому місці краще шукала б через рієлтора . Надійніше.
-
Підкажіть будь-ласка,хто в Торонто робив заміну водійських прав і по якій адресі ?
-
То понятно.я сьогодні пішов складати тест g1 відказались обслуговувати тому що обслуговування на анг і франц мові.з мобільним перекладачем неможна.
-
Доброго дня, можете поділитись рекомендацією 🙏
-
Заміну прав не роблять Ви перескладаєте Виключення, якщо ви з іншої провінції або не з укр правами
-
Сдаётся комната в трех этажном жилом доме на улице St Clarens Ave , не бейсмонт , 1 этаж , туалет и душевая на втором этаже , детали пишите в личку
-
Кому потрібні сигарети, пишіть в приватні, оплата при зустрічі
-
Всім, салют. В нас є хтось хто займається склом в Торонто? Можливо працює на виробництві скла, напишіть будь ласка в лс. Потрібна ваша послуга
-
И что делать ?
-
Правильно зробили. Треба вивчити англійську на мінімальному рівні хочаб щоб казати примітивні речі і тоді вже йти. У мене навіть мама вчить зараз англійську.
-
Проблема в тому що мій рівень англійської слабкий. А через мобільний перекладач вони не захотіли спілкуватись
-
А в чому проблема англійською? Це міжнарожна мова і офіційна мова в Канаді.
22 Jan 2023, 02:47
56772/118863
8 minutes ago