Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
От особисто я не стикався з чимось зо ж в Україні а тут нема. Доставка з амазону 2-3 дні. Так в Україні розетка день два. Так в Україні банківські прилржухи кращі, але по факту не критично. Єдине шо в Україні відразу бабки залітають а тут модно і декілька днів чекати.
-
Мне кажется , те кто пишут про «лучший сервис в Украине» , кроме переводов в моно и забирание посылок на НП ниче не делали
-
Та ніхто не ідеалізує жодну країну. Ми кажемо саме про ті речі які дуже сильно актуальні в наших буднях. І цього тут не вистачає. Але є багато плюсів Канади,через що ми й тут
-
У меня главный бзик это правоохранительная система, судебная.
-
Вагони в метро взагалі, я гірше не бачив
-
Громадський транспорт у Києві взагалі караул
-
Є деякі кращі речі. Але не треба ідеалізувати.
-
Двічі робив, і ніколи не стикався з проблемами. Не кажу, що їх немає. Але є речі в яких наші краще. Я би наше суспільство відшліфував деякими канадськими аспектами,але все інше залишив би як є.
-
Коли останній раз переоформляли?
-
Так же как и машину переоформить в пол дня…
-
А мені два тижні
-
Закрывается она в пару кликов…
-
А пів дня витратити треба
-
А что с машиной переоформить не так?
-
А картку закрити доречі в приваті?))) в мене 2 неділі пішло на це 🤣🤣
-
Я в кратко описал, что заметил по личным наблюдениям это тоже самое что у меня с машиной. Мне та скатина дверь разбила пару недель назад, а на ремонт могу пригнать машину только 9го января.
-
Сервіс? Пробували машину переоформити ? А продати в Україні ?) сервіс цен не тільки нова пошта
-
Numbers are kinda fucked in Canada. Agree.
-
Зараз не можу( напиши краще
-
І не тільки. Доступність маркетів. Відпочинку. В принципі - сервіс в нас краще. За 8 років з водафоном не мав жодних проблем, а якщо є ішю, вирішували за день. Я вже третій місяць не можу вирішити проблему з номером. Мені тільки співчувають...
22 Jan 2023, 02:47
5825/119156
about 2 hours ago