Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Можливо тут є люди, котрі мають досвід у роботі кур’єром, цікавить ціна доставки одного замовлення, невеликих посилок. Або можливо хтось займається вантажоперевезеннями, був би радий поспілкуватись. Я працюю в компанії, що займається розробкою додатку для доставки останньої милі. Ми стартап, родом з України. Всім гарного дня!
-
Ontario автоінструктор G2 fullG 4168462048 програма для новоприбулих автокредитування.
-
Ребята подскажите где арендовать авто у адекватных, нормальных людей в York ?
-
Медичну картку для запису до лікаря, де можна зробити? Чи це охіб ? Хто допомогти може
-
Сайт turo
-
Хто знає контакти хорошого стоматолога?
-
Всим привіт. Шукаю роботу в сфері обслуговування і ремонту кондиціонерів і побутової техніки. Досвід роботи 5 років. Рівень англійської, нажаль, початковий. Також вже є права G1, через тиждень здаю на G full. Можливо є у когось контакти фірм, де працюють україномовні, російськомовні працівники?
-
Записываются по OHIP через семейного врача вроде
-
Яка ціна?
-
York region? North York? East York?
-
York
-
Ответила в лс с деталями
-
Кому нужны сигареты, обращайтесь, оплата при встрече
-
У меня флешбек как будто я в Украине
-
Не подскажите, тут есть таблетки от мигрени? Голова по 3 дня болит дико.
-
Там сумки в клеточку, а тут гламур…мур 🐈⬛ 😁
-
У меня в норсйорке пытались стрельнуть сигарету знакомым с детства свистом и просьбой "братан дай закурить". Я аж на свой район в секунду вернулся. Потом найух послал ))) жесть конечно. Я прям завис на секунду, а потом понял что я таки в Канаде 😅
-
"What if I find?" не сказали?
-
Або прийти і просто стояти в черзі 3-4 години
-
Ібупрофен або Абенол пошукайте. Комусь допомогає Advil Migraine, але то взагалі з болями слабко впорається
22 Jan 2023, 02:47
Post 58843 of 118566
15 minutes ago