Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Можливо. Мені бажано хто робить якісь послуги , виставляє інвойси і трохи розуміється в податках. З бухгалтерами розмовляв, але то дуже цікава історія. Поки вони зможуть проконсультувати я вже мабуть зможу розібратись.
-
Я не в курсе, но вроде все кто в убере доставке работают, это же селф емплой?
-
Привіт. Є хтось , хто вже працює в Канаді на себе і має селф емплойд , або щось інше. Бо маю питання і якщо зможете проконсультувати в особистих , то буду дуже вдячний.
-
Зміни в програмі (офіційно): - Прийом аплікацій продовжений до 15 липня 2023 року - Українці, які отримають візи та прибудуть до Канади, зможуть отримати допомогу до 31 березня 2024 року. В цю допомогу входить і - разова фінансова підтримка 3000 доларів; - тимчасове розміщення в готелях; - доступ до програм навчання мови та адаптації
-
Cuaet
-
Все быстро можно оформить, смотря на сколько быстро вы собираетесь прилететь)), быстро жилье можно найти на рнбнб, ну и не быстро или по факту как будете уже в аэропорту, если вы хотите помощь по бесплатному жилью) и не факт, что вам его дадут если у вас нет детей, а если есть дети то тоже не факт, как то так😁