Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, всім привіт. Мене звати Альона, приємно познайомитись. Я засновниця Українського Жіночого Батальйону. Ми допомагаємо військовим та жінкам, що постраждали внаслідок воєнних злочинів росії в Україні. Зараз формуємо команду волонтерів, якщо тут є ті, хто готовий доєднатися до нас, велкам☺️
-
Друзі, всім привіт. Мене звати Альона, приємно познайомитись. Я засновниця Українського Жіночого Батальйону. Ми допомагаємо військовим та жінкам, що постраждали внаслідок воєнних злочинів росії в Україні. Зараз формуємо команду волонтерів, якщо тут є ті, хто готовий доєднатися до нас, велкам☺️ ___________________________ www.womenbattalion.com.ua/
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Всем привет) Я барбер из Харькова с 14 летним опытом. Работаю в барбершопе. Downtown, Toronto. Стрижка 40 CAD, стрижка плюс борода - 60CAD. Приглашаю на стрижку всех парней, кто ищет своего, родного мастера) Подстригу вас идеально ровно с учетом ваших пожеланий. Кому интересно пишите в личные сообщения 🤝
-
Нема за що!
-
MTO license 37 Carl Hall Road North York
-
Вам там никто не нужен, волосы подметать после стрижки за $15-20/час?)
-
Документи не в IRCC потрібно заливати, напиши в ЛС, пошукаю інструкцію по якій робив
-
Нам с мужем пришло через пару месяцев, ребенку еще через месяц. Пару недель это вообще не долго. А родителям пришло за 2 дня. В итоге мы делали документы 7 месяцев, родителям все сделали за 3 недели