Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, все ще потрібна ваша допомога. Мені писали, що не можуть надіслати кошти, якась помилка. Ми зв'язалися з монобанком, начебто все нормально, але порекомендували відкрити нову банку: Це мій родич, дуже терміново треба закрити збір❗ Потрібен Пікап для 93 ОМБр Холодний Яр напрямок Бахмут. Дякую всім, хто відгукнувся раніше! 🙏🏻 З вашою допомогою ми вже зібрали більшу частину, залишилось ще трохи, підтримайте, будь ласка, хлопців Ви всі бачите новини, ситуація в Бахмуті загострена, але вони стоять, вони тримають оборону нашої рідної України! Тож давайте допомогати нашим захисникам та боротися разом задля нашої спільної перемоги! 🇺🇦 Звіти будуть , як завжди. На пікап 93 ОМБр 🎯Ціль: ще 13 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/4zzW5RU7fE 💳Номер картки банки 5375 4112 0440 6321
-
Так. Але я з укр карти одразу кидаю
-
Донатьі не закончаться никогда
-
Таксь, друзі 🙃 Час нового збору ‼️ Цього разу збираємо на пікап 🛻 ( для закриття збору залишилось 13000 грн) Для нас це цілком посильна сумма Нагадую правила нашої гри: - я починаю , роблю донат , роблю скрін та відправляю у чат , тегаючи різних людей під скріном для передавання ходу наступним людям - якщо вас відмітили під таким скріном, будь ласка, не забувайте, що ми повинні допомагати та приближувати нашу допомогу та пожертвуйте 1-5 кад які знайдуться у кожного (більше - буде лише краще) ‼️ переходячи за посиланням на монобанк send.monobank.ua/jar/4zzW5RU7fE гортаючи трішки нижче (у кого айфон) ви можете побачити, що можна буде задонатити за допомогою будь-якої карти, навіть канадської) сподіваюсь так само працює і на андроїді Давайте творити добро разом та приближувати нас до перемоги 🤍 Слава Україні🇺🇦