Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Домовились)
-
Тут сказали на х.. мене Тому нехай народ вирішує)
-
Що це?
-
Ще 7300
-
можешь меня не тегать
-
я каждый сбор кидаю чуток, не вижу смысла скидывать скрины)
-
Доброго дня шукаю роботу в Торонто працював на будівництві зовнішні та внутрішні роботи ремонт магазинів!
-
Не на до
-
@kiev_ghetto @max_grey @tripadvisor9 @b4rbee @AureusTaurus @v_katunin @Ukrainets01 @vadymlavash @Vadim_Toronto @vadim_arakelov @HAMAN666
-
На зв’язку 🤔
-
Чому це мене повинно стосуватися? В опису групи українською написано - чат для спілкування і для допомоги новоприбульцям.
-
А я думала Юра @yura_vodyaniy для спілкування окрему группу створов 😀
-
згоден про срач двух дівчин, але де мінуси в цьому?)
-
ви знаєте одне діло спілкування, а інше діло коли дві дівчини постійно чублятья, люди приходять і задають питання і їх не видно. це нормально, коли Анастасія шось пише, а адмін їй відповідає "боже шо ти несеш?", чому адмін не може вирішити питання з дівчиною в особистих, або просто не реагувати, але далі всеодно тягнеться флуд і срач. Группа чудова, я купу інформації в ній знайшла, але флуд не завжди доречний
-
Головне мати кошти Старайтесь дивитись побільше ютуб каналів
-
Наличие визы. И самое главное, наличие работы. Профессии. От этого зависит выбор провинции
-
не розраховуйте на житло, майте 10+к якщо є можливість
-
Колеги, що головне знати Українцю по переїзду до Торонто, чи є якісь підводні камні, чи ситуації, в які ви не очікували потрапити, якщо не важко напишіть, бо планую переїзд, дякую
-
Это не профессия к сожалению. В таком случае стоит расчитывать на низкооплачиваемый труд ~20$/hr
-
Відповім стосовно моїх слів Я відповідаю, як звичайний користувач цього чату Людині не дає спокою моя персона вже давно , кожен раз вона намагається мене за щось зачепити Якщо людина пише неадекватні речі, я відповім те, що я відповіла ) Голосування нечесне, попросила адмінку, на українцях наживається Ось така я зла персона Саме для цього є голосування вище і маєте повне право проголосувати )
22 Jan 2023, 02:47
60156/119135
42 minutes ago