Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
але не питав про банківські данні
-
ну хз) нам чувак сказав що перший раз тільки поштою, та багато інших кентів поштою перший раз відправляли
-
Так, звичайно
-
Він при нас все зробив онлайн. Але копію наших документів зробив для себе. Можливо його й треба відправляти. В системі одразу нас додали, ще й показали скільки нам повернеться. Плюс за аренду декілька місяців будуть надсилати на рахунок (розбили на декілька місяців)
-
і від кого?
-
і куди відповідь прийшла то?
-
вже
-
а прийшли кошти?
-
Так, наступний же день. Зробили 21, 22-го отримали відповідь. Кошти протягом двох тижнів. Інші (аренда, джиесті) протягом 4-х місяців.
-
а вже відповідь прийшла? коли робили?
-
Ну ми зробили без цього, і все вийшло. Зараз є можливість підписувати онлайн, та надсилати онлайн. Електронні документи мають рівнозначну силу, як і фізичні документи.
-
від кого відповідь то?
-
це дуже дивно, тому що розгляд не одна доба
-
Бажаю всім здоров’я🤝 Може хтось підсказати з роботою? Потрібна робота, дякую
-
Я в дорозі)
-
Пффф. Легко
-
Кошти протягом двох тижнів, як пояснив бухгалтер, це і є розгляд. Відповідь від CRA, що дані прийняти з кодом кейсу. Відповідь прийшла бухгалтеру, а він переслав нам.
-
Ооо Зараз розкажеш мені як це зробити
-
Сдал первый такс самостоятельно через онлайн сервис. Уже и переплату налогов вернули. Никаких подписей не надо
-
Добрий вечір. Я з 1 травня по 31 травня відлітаю із Торонто. Якщо комусь (дівчатам) потрібно знайти житло на цей місяць-пропоную зняти мою кімнату в центрі Торонто. 1000 $ без комуналки (50$) та інтернету (35$). За детальнішою інформацію пишіть мені. Дякую!
22 Jan 2023, 02:47
60292/119101
about 3 hours ago