Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт. Ми шукаємо ТЕРМІНОВО пару на підселення в квартиру. Район Етобіко, центр. Квартира вже знайдена, шукаємо тепер оптимістичних людей, які будуть з нами жити. За подробицями пишіть мені в особисті. Гарного дня.
-
на рік
-
Доброго дня поважне панство. Підскажить, я буду прилітати до Гамільтону о 0.30 30 березня а далі потрібно пересісти в Торонто на літак до Вінніпега. Є хороші квітки з Торонто але на 6 ранку. А на інші будут через пару днів. Так ось декілько запитань. 1) Чи є волонтери у Гамільтоні 2) чи можливо встигнути оформити ПР и добратися до Торонто и встигнути на літак о 6 ранку. 3) Якщо не встигаю чи зможуть мене розмістити на пару днів десь безкоштовно. Чи тільки самому шукати отель. Дякую....
-
Вітаю, шукаю роботу по ремонту приміщень або будівельником досвід у виконанні ремонтних робіт понад 10 років. Тільки прибув до Канади, зараз знаходжуся у Торонто. Поки що не маю власного авто. Базовий рівень англійської. Зацікавлений у будь якій роботі у цій сфері з перспективою розвитку та придбання власного авто. Відповідальність, пунктуальність, якість - гарантую. Буду вдячний за будь-яку інформацію на цю тему.
-
Ну нічого такого, ПР за пару днів, як отримаєш, то скажи де, ми всі туди завітаємо)
-
Доброго дня) Шукаю квартиру для себе та сина, Етобіко.Можливо хтось має пропозиції?