Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Нова Передноворічна вечірка від Sercevo "Мелодійна Україна". Адреса: Downtown, Toronto, Yonge street 643. Початок в 20:00. Що буде? Дивись! - Гарячі українські хіти! - Конкурс талантів! - Новорічні декорації, ялинка! - Бар Відчуй, що новий рік вже близько! Ти можеш прийняти участь у нашому конкурсі талантів. Подавай заявку, пиши в коменти + в тебе ще є час. На вечірці для вас будуть грати наші українські DJ Miokasta та Dj Dimit. В самому центрі Торонто на вас чекає новорічна атмосфера! Наш бар зігріє вам душу та підніме настрій. Відчуй себе як вдома, відчуй, що скоро новий рік. Придбати квитки можна відсканувавши qr код на постері, або переходь за цим лінком www.eventbrite.com/e/483615295367 також квитки можна придбати на вході в день вечірки!
-
Дякую, але походу змінюють) Бо вже знайшли на B44)
-
Всім привіт) Можливо хтось летів через Франкфурт?) В Білеті не написано гейт, куди йти там по прибуттю?)
-
Доброго дня всім! Підкажіть (повторно пишу), чи є можливість в Торонто від Червоного хреста посилитися в готель на 1-2 тижня? Чи допомогає з цим Червоний хрест? Дякую заздалегідь за відповідь.
-
Доброго вечора, дуже потрібна допомога в пошуках житла, 2 кімнати , зараз живемо в Британській Колумбії, Квізнел, але на початку січня переїжджати будемо до Торонто, буду вдячна за будь яку інформацію 🙏😊
-
Привіт, шукаю україномовного репетитора для індивідуальних занять з англійської мови. Downtown Toronto. Дякую.
-
Можна ніжками прийти. Бажано за деякий час до відкриття. Я приїхав за годину до відкриття і був перший, хоча перед взодом на вулиці вже стирчав інший хлопчина, за мною став. Бери стільчик. Я тупо сів на підлогу і чекав. Іронія в тому що приготував розкладний стул, але забув його
-
Кто ищет комнату, 2 bed-room 50/50 - отпишите в лс