Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) Можливо хтось летів через Франкфурт?) В Білеті не написано гейт, куди йти там по прибуттю?)
-
Доброго дня всім! Підкажіть (повторно пишу), чи є можливість в Торонто від Червоного хреста посилитися в готель на 1-2 тижня? Чи допомогає з цим Червоний хрест? Дякую заздалегідь за відповідь.
-
Доброго вечора, дуже потрібна допомога в пошуках житла, 2 кімнати , зараз живемо в Британській Колумбії, Квізнел, але на початку січня переїжджати будемо до Торонто, буду вдячна за будь яку інформацію 🙏😊
-
Привіт, шукаю україномовного репетитора для індивідуальних занять з англійської мови. Downtown Toronto. Дякую.
-
Можна ніжками прийти. Бажано за деякий час до відкриття. Я приїхав за годину до відкриття і був перший, хоча перед взодом на вулиці вже стирчав інший хлопчина, за мною став. Бери стільчик. Я тупо сів на підлогу і чекав. Іронія в тому що приготував розкладний стул, але забув його
-
Кто ищет комнату, 2 bed-room 50/50 - отпишите в лс
-
Привет, привет всем) В эту субботу с ребятами из планируем собраться, поиграть в мафию ближе к вечеру. Есть есть желающие присоединиться, пишите в ЛС. Будем рады новым игрокам😉