Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
И что там по камерам вчера решилось?
-
Я чуть потом отвечу. Щас по телефону говорю.
-
Сьогодні читала на фейсбуці, що не можно. Треба це робити одразу в аеропорту. Дівчина писала, що дзвонила їм, сказали, що можуть дати максимум їй 3 дні ( вона з 4 дітьми) Але я вважаю,що треба спробувати.
-
Notary and legal services. Щодо Європи - не підкажу
-
Є один канал "Мысли Атеиста". Багато людей з пострадянських країн, і українці теж є, але в основному рабсіяне. Дуже любив групу за островок розуму, спілкування на наукові теми. В групі були різні люди з різних професій - біолог, лікарі, історики, фінансист, ІТ. Коли війна почалася, тільки адміни та декілька росіян, які живуть за кордоном підтримали нас. А оунер безпосередньо допомогає в Німеччині українцям. Але всі інші почали спекуляцію, типу як "гдє ви були 8 лєт". От і не заходжу більше. Тому й питаю, чи є бажання) бо скучив за тими спілкуванням. Проте, схоже ти правий. 2-3 ледь зберемо.
-
Дякую.
-
Правила польоту нам знайомі. Прививки від сказу - це теж зрозуміло. Але це - "документи і т.д. " не зрозуміло. І по всіх джерелах інфи, що я знаходжу, приблизно однаково "документи і т.д."
-
В лс кинула ссилку на відео про самі правила ввозу в країну)
-
Залежить від авіалінії, якою будете летіти. Правила ввезення в вільному доступі (прививки, документи ітд). Щодо умов польоту, все на сайтах авіаліній, в кожного по різному