Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, знову дуже потрібна ваша допомога!!! Під@р# почали труїти іпритом наших захисників. Потрібно купити і передати 23 протигази і 23 додаткових фільтри до них. Протигази по 30€(протигаз і фільтр бундес) фільтра додаткові 1080 грн штука, сертифікована Чехія. Деякі підрозділи мають , а деякі ні, тому треба закрити цю потребу терміново!!! Будь-яка сума стане у нагоді!!! Всім наперед дякую за допомогу!!! Орієнтовна сума збору 54500грн!!! Все буде Україна 💪💪💪 На протигази На 23 протигази для різних підрозділів (Бахмутський, Авдіїївський напрямки) 🎯 Ціль: 54 500 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/2vRbZr5wyd 💳Номер картки банки 5375 4112 0528 5179 PayPal ituransky81@gmail.com m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid035cU8UAXZdZV31FCkpUH1G7RbxzTW8yogVdM6q3RiMANKGNUXozxFN7MVRsucqwULl&id=100008176775933
-
Якщо тільки візитор-турист) якщо вп є, то 60 днів)
-
Зато ти ніби практичний іспит раніше склав бо я завалювала:)
-
Если верить тому что я нашел, не зависит из другой страны права или провинции, все равно 60 дней
-
Часу не було)
-
Мне на права пох) я просто похвастался ИИ
-
В Онтаріо 2 місяці)))
-
Якщо у вас доречі міжнародні права, які в нас видають додатково за 200-500 грн, не пам'ятаю, то можна їздити рік)
-
Смотри еще раз мой скриншот
-
И выдает наиболее релевантную
-
Ну так он берёт инфу со всех)
-
Еще не факт))) тут выше пишут что с украинскими можно все таки три месяца
-
🔥🔥🔥
-
Гарно палає😊
-
Аватарку ніхто не зацінив🥹
-
Залишилось 12600 грн.
-
В цьому можна?
-
Підкажіть
-
Хто знає чи можна у всіх сервісах Онтаріо відкрити охіб?
-
Здається у всіх, на сайті можна провірити що в них можна зробити завчасно потрібно записатись на візит www.ontario.ca/locations/serviceontario/hurontario-and-eglinton-mississauga#services-at-this-location
22 Jan 2023, 02:47
65935/119273
about an hour ago