Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Як в 90ті в Конотопі
-
тут чувак переді мною приїхав на 6 годин раніше, він живе в Британії йому 49 він приїхав і сказав прямо отримати гроші і назад, отримав номер в готелі, а поряд зі мною сидять діти з батьками і навіть їм допомогти не можуть
-
знаєте що саме сумне в цьому?
-
так дні і пролетят
-
але треба чекати до ранку
-
дали номера ще два
-
все
-
обдзвонила
-
буду сидіти до ранку
-
Это где такое случилось и когда?
-
я написала
-
Так я с батальона Монако
-
Сьогодні їхав біля місця де збили насмерть дитину. Там багато іграшок завжди і портрет дитини. Був сильний вітер і іграшки розкидало навіть на дорогу. Я обережно зупинився і вийшов, щоб зібрати іх і покласти на місце. Коли повертався вже до машини під’їхав якийсь місцевий дебіл і почав фафакати на всю вулицю, хоча міг спокійно об’їхати. Потім ще щось кричав мені щось.
-
С чего ты взял что мы о тебе?
-
Ну так CUAET когда открылся сюда первыми поехали дети чинуш
-
Блять как вы меня раскусили 🥲
-
Це Торнхіл, біля ком‘юніті центра
-
Я думаю что даже гайды уже есть как получить халявные 3000$. Несчастные люди на самом деле. Сколько они времени в общем тратят на получении 3000$? Недели две, месяц? Да ну нах столько времени тратить за эти копейки, а сколько еще стресса
-
Ну если чел готов потратить неделю две , ради 2 000 евро, то значит они ему нужнее, чем Канаде. А эта помощь предназначена всем кто нуждается
-
Так точно 1 відсоток відборного лайна може спотворити 99 відсотків меду. А якщо реально дивитися, то в нас таких ну "трішечки" більше ніж1 %
22 Jan 2023, 02:47
66728/119104
30 minutes ago