Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
я знаю-знаю)) Просто у меня в нун завтра appt, не успеваю никуда впихнуть
-
оо, с поворатами налево я как никто другой шарю)
-
Мені він пояснив відчути бамп, бо будь-який автомат це робить хочеш ти цього чи ні, екзаменатор теж відчує це. І так і робив на іспиті. Здав з першого разу, жодного нюансу. Єдине на що звернув увагу він, каже на бізі ереа дуже повільні були (це коли ми виїждали з території сервісу). І то, це просто йому треба було на щось зробити зауваження:)
-
Спасибо)) P.S. "база конечно смешно звучит))"
-
Бля . Выехал с базы на право. На базе не тупишь и не забываешь про знак стоп. После выезда на дорогу будет два направления право и лево. Если едешь на право там будет кусок с ограничением 40,на этом моменте многие сливаются в моменты перестроения разгоняясь до 45 50. Выезд на Хайвей будет с круга,когда проходишь первую половину круга начинаешь боковым зрением оценивать движение на хайвее и начинаешь набирать скорость. Ещё будет съезд с хайвея где ты на право уходишь на красный,там нужно остановиться полностью,как на любом знаке стоп
-
У мене сім років стажу постійного керування, і я саме для цього й брав урок. І правильно зробив. Бо був момент, на який я сам не звертав увагу. Послідовність блайндспот чек. Та повна зупинка перед червоним (відчути бамп). Тому справа не у стажі, а у нюансах. Інструктор рекомендований. На розгляд кожного.
-
Главное что бы меня за маньяка не приняли))