Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Marketplace. Або напряму, або garage sale. Але зара не сезон
-
Привіт, я Наташа:) Пропоную познайомитися, приділити час собі і побалувати себе б’юті процедурами) Пропоную послуги фарбування, ламінування вій та брів, перманентний макіяж брів та очей, альгінатні маски. Ціни дуже доступні,матеріали професійні, досвіт роботи в Україні та Іспанії декілька років. Приймаю в районі Distillery District (Торонто), комфортне обладнане місце у нашому розпорядженні. Для запису на процедуру або отримання прайсу пишіть мені) До зустрічі 🤗
-
Немає відповідності за це, кажу ж. А от сенс повідомлення в тому, що ти зобов'язаний повідомити про отримання громадянства іншої країни уряду України, потім написати лист про еміграцію, заплатити державну миту, і відмовитися від українського громадянства. Тобто самі вони тебе не можуть позбавити громадянства, а от повідомити ти зобов'язаний типу, і за це вже є відповідальність. Так ось це ніде не можу прочитати.
-
Просто этот закон на самом деле всего лишь оправдание, что бы президент мог по своему решению лишать гражданства кого угодно
-
Привіт, я Наташа:) Пропоную познайомитися, приділити час собі і побалувати себе б’юті процедурами) Пропоную послуги фарбування, ламінування вій та брів, перманентний макіяж брів та очей, альгінатні маски. Ціни дуже доступні,матеріали професійні, досвіт роботи в Україні та Іспанії декілька років. Приймаю в районі Distillery District (Торонто), комфортне обладнане місце у нашому розпорядженні. Мої роботи можна переглянути тут –––> instagram.com/bnv_permanent.mua Для запису на процедуру або отримання прайсу пишіть мені) До зустрічі 🤗
-
Такой вопрос, OHIP покрывает поход к стоматологу если у есть гингивит? если нет то во сколько примерно обойдётся посещение?
-
Некоторые олигархи