Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Чому ціну не пишете?
-
Всем привет.Сдается квартира на 270 Queens Quay w 504, 1+1 bedroom, 1 bathrooms.Большая светлая квартира,вид на озеро,в нескольких шагах от набережной,хорошая транспортная развязка,вокруг много парков,достопримечательностей,магазинов.
-
Тах, подається після видачі вам, вашим роботодавцем Т4 форми в лютому2023( за минулий звітній період2022). Не залежно скільки робіт ви змінили, ви повині зібрати всі Т4форми плюс всі додаціі які ви отримували від держави( ваш бухалтер підкаже вам чи цих 3000 та 1500$ будуть оподатковуватися). Тому звітній за 2022 період починається від лютого до 30 квітня2023( так як цей день припадає на неділю то скоріше всього він продовжиться до 1 травня 2023року.
-
Бюджет любой
-
Добрый вечер. У кого есть квартира, на 3-4 человека? Скиньте предложения в лс.
-
Якщо ви працювали та у вас є сін номер і ви легально працювали на роботодавця, то так Але це вже в січні чи навіть пізніше Якщо не помиляюсь до квітня треба подати їх
-
Не знаю) Хочу разобраться в этом чтоб потом боком не вылезло
-
Кто-то разобрался с декларациями? Украинцам нужно их подавать ? Если в Канаде менее 3 месяцев?
-
Добрый день! Ищу подработку по выходным! Желательно North York
-
Ищу работу в Торонто ‼️ Я из 🇺🇦 , мне 27 лет, умею водить машину. Готов рассмотреть любое предложение. Физического труда не боюсь . Уровень английского elementary.
-
Сергій, ви іще отримаєте від червоного хреста близько 50 доларів в день на харчування на перші 10-14 днів. Тому майте на увазі.
-
Ответьте пожалуйста, может кто-то знает?
-
шукаю кімнату в Тронто на довгий термін
-
в окопах условия получше шановний
-
Це не благодійна акція від мережі готелів. Якщо платить за нас готелям: уряд, Червоний Хрест, Санта Клаус, то ми повинні мати умови мінімум нормальні: тепло, чисто, мінімум санітарії. Того якщо вам щось уряд дає безкоштовно, а провайдер цих послуг лажає, то у вас є якісь права? "Ріторіческіє вопроси" залиште при собі шановний.
-
Здравствуйте, может кто-то знает, Красный Крест работает по воскресеньям? Просто нам нужно позвонить им и попросить продлить отель на 14 дней, а они трубку не берут, переживаем🫣
-
Вам чем то кто-то обязан? Вопрос риторический. Езжайте в Нью Йорк, там за 2к баксов с клопами можно жить
-
Ага блядь, мене в номер з клопами заселили, того не треба цілувати їх в сраку...
-
За бесплатно грех выбирать ещё
-
І так далее
22 Jan 2023, 02:47
6848/119299
about an hour ago