Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я фрідом юзаю 65баксів 40 гб. І до кінця квітня анлім ддо України. Може продовжать акцію потім.
-
Hello... Have you been looking for a professional trader? this is her here,, her platform is the best and it has has paid me three times of higher rates withdrawal amount Plus the weekend promo bonuses,, My dear if you manage to get this note kindly join and start up your investment without delay t.me/benzjeo t.me/benzjeo
-
Доброго дня. Прошу заздалегідь вибачення. Я мама Марини Гуpko Моя єдина донечка отримала тяжку травму в аварії. 0піки тіла становлять 65%. Їй терміново потрібна пересадка шкіри, болісне та довге лікування. Також спеціальна дієта. Ми майже 3 місяці у лікарні. Виписати обіцяють лише через 3 -4 місяці, не раніше. Щодня Марині потрібно від 2 до 3 тис грн, і так кожен болісний день. Лікарі з оптимізмом мене заспокоюють, кажуть, що процес лікування та реабілітації не менше 4-5 місяців. А це не менше ніж 270 тис грн. Я як Мама, Прошу Вас, і благаю, допоможіть мені вилікувати мою улюблену та дорогу донечку. Стан Мариночки, лікарі кваліфікують як стабільний але все ще важкий, і я не можу допустити щоб вона не дай бог залишилася померла або була калікою. Для дiвчинки це горе. Благаю і прошу Вас. Допоможіть будь ласка врятувати Мариночку. У найближчі 3 доби,нам потрібно зібрати не менше 9000 грн, для підтримки її стану. Картка Укр.гривня 💳 4030210210383114
-
Ми українці можемо бути вольовими,мужніми,часом самі не знаємо ,де знаходимо сили для життя.Багато тих,хто хоче і може допомогти один одному зібралися тут. t.me/dopomogapereezdevropa Коли дні ніби птахи летять,коли говориш сама з собою,коли страшно і сумно,ми поряд,давай бути разом. t.me/+eNqqqfWp6BFlZmNi
-
Доброго дня, шукаю співлокатора для оренди житла у Торонто я вже тут. Кому цікаво пишіть у дірект, мені 28 якщо це потрібно комусь
-
Девушка,я в Украине ,кот у знакомых,временно 🙁
-
На наш рейс? Тобто ви полетіли без кота?
-
Всем привет ,кто нибудь может взять с собой кота из Варшавы в Торонто ,на наш рейс к сожелению не взяли ,не было места уже для кота .Рюкзак переноска и все документы есть. Help🫤
-
А в Украину будете ехать?
-
Привези кота