Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Бывают, мужу куртку зашили за 10 долларов всего. Я спрошу у него, как называется. Это на Dundas, недалеко от Eaton Center.
-
Спасибо
-
274 Dundas street E вроде оно, но если нет, то рядом по Dundas. Я помню, что там рядом этот Daisy Mart и это между Jarvis и Church St
-
Тур агенством отправьте
-
По почте надо отправлять. Или звонить спрашивать можно ли так сделать. Обычно у каждого визового свои правила
-
Добрый день, кто подскажет сервисы, в которых можно арендовать автомобили? Читал про Enterprice и Turo, может есть ещё какие? И также очень интересует цена
-
Могу паб там подсказать))
-
Нужен личный опыт, не душни
-
Кто знает, в аэропорту Торонто есть локеры/камеры, чтобы оставить багаж?
-
Хз, никогда с таким не сталкивался
-
Так всегда в магазинах обычно штанины длиннее нужного. А там уже под обувь себе подгоняешь.
-
Рост сократился или ты брал на вырост и не вырос?)))
-
Привіт
-
Так, звичайно
-
Туда чтобы отнести на вклеку нужно ещё записаться в очередь?
-
Існують компанії, які збирають певну кількість паспортів, та відвозять в Європу. Мої так і отримали. За цією логікою, і дівчина ваша може надати документи за вас. Але аппойнтмент треба на її ім'я зробити, наскільки пам'ятаю.
-
Моджахед погиб
-
Всім привіт! До нас звернулися бійці з 2 стрілецького батальйону 56 бригади, які перебувають зараз на Бахмутському напрямку. Є критична потреба у придбанні нових колес для УАЗіка, який використовується для евакуації поранених. Стан колес на авто зараз такий, що не дозволяє їздити авто в місцях, де це необхідно для порятунку життя. Цільова сума збору - 18200 грн. Це включає 5 нових коліс та їх доставку. Прошу небайдужих долучитися донатом до наближення нашої перемоги! Будь-яка сума буде корисна. Наперед всім велика подяка. Повний фотозвіт буде опублікований. Слава Україні! Реквізити Банка Монобанк: send.monobank.ua/jar/4mCxaJ2vLN Номер банки: 5375411205132447
-
может кто-то делал в Вене вклеку?
-
Или есть на vfsglobal где-то раздел чтобы создать апоинтмент на вклеку?
22 Jan 2023, 02:47
68705/118899
30 minutes ago