Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую))
-
Та из внутри клоповника ловят. Украина европейское государство и не будет беспределить в других странах
-
Я так понимаю, что речь шла о Канаде.
-
Можна і без якщо є поручитель, але його не так легко найти. І все ще залежить від власників деякі погоджують і без оплати їм вистачає показати 10000дол на канад. банківському рахунку
-
Да шо ты говоришь :) невинные люди? Например гражданские как в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре? Прямо гражданские и дети могут пострадать?
-
Так і є
-
Останні люди які приїжали чоловіки, то не давали
-
Так я о том и писал, что в цивилизованных не будут, там по закону выдадут.
-
Cuais можеш спитати
-
Ну Моссад ликвидировал терористов везде, Италия, Франция, Польша и ничего, никто не обиделся
-
Нам теж готові були здати, але потім відмовили.
-
Я находив вони були готові здати апартаменти за 3000$ в місяць при умові що я буду мати 10к на рахунку
-
Всем привет. Кто уже взял билеты на Европу из Торонто на лето? Какое направление и в каких числах получилось дешевле всего?
-
Привіт, а хто мав досвід з автошколою в Торонто з якою все пройде добре з заміною посвідчення. Можете порекомендувати?
-
Думаю звідси в Європу летіти ще та фінансова задачка) В Європу потрібно літати з Європи😅🌚 Тут жеж літати , як на мене краще в інші місця)
-
Але ніхто не заважає спробувати
-
Давали тим, хто з дітьми як мінімум або інвалідність
-
Якщо сам чоловік, то наврядчи
-
Доброго дня. Можливо в когось є дитяча коляска, дуже треба. Дякую. Миссисауга
-
Добрий вечір їду з Хмельницька через 2 дні можу привести невеличке замовленя пишіть в приватний чат
22 Jan 2023, 02:47
68970/119077
about 5 hours ago