Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А что писать? Там всё просто. Придумай любой адрес дай паспорт и вп и получи син
-
Привіт,шукаю людину яка на цьому тижні з середи приблизно буде летіти до Єропи(Польща,Чехія,Германія,не важливо)з Торонто Дуже терміново потрібно передати документи за винагороду🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Напишіть будьласка в ЛС🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
Доброго дня, Шукаю роботу манікюр та педікюр з базою подології,дипіляція віск шугарін. може хтось знає де є ваканціа.Буду дуже вдячна дякую.
-
Можна) Я летіла вчора з Варшави в мене був 23кг, 8 ручна, і портфель.
-
Друзья, подскажите! планирую ехать в Канаду на днях, срок действия паспорта заканчивается в Июне, следовательно и виза до июня. Смогу ли я там получить Work Permit на больший срок, чем срок визы и паспорта. если да смогу ли я работать с таким WP пока не продлю паспорт и не подамся на визу! Спасибо!
-
Hello... Have you been looking for a professional trader? this is her here,, her platform is the best and it has has paid me three times of higher rates withdrawal amount Plus the weekend promo bonuses,, My dear if you manage to get this note kindly join and start up your investment without delay t.me/benzjeo t.me/benzjeo
-
Доброе утро всем . Есть вещи ,сумки, коврики ,подушки всякая всячина. В хорошом состоянии люди отдают. Кому надо пишите геолокацию сброшу.