Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, запрошуємо вас вже у ВІВТОРОК на ланч-знайомство для підприємців ⏳Час зустрічі: 11 квітня 16:00 - 18:00 💼Формат: Зустріч-знайомство для підприємців з модерацією від Young Business Club. Як проходить зустріч? Учасники бізнес-ланчу знайомляться між собою, діляться досвідом, кейсами, розповідають, хто чим займається та знаходять людей близьких по цінностях, сферам бізнесу, хобі, інтересам. Чудова можливість для пошуку нових друзів, партнерів, інвесторів, підрядників. Для реєстрації на зустріч просимо заповнити форму 👈 За будь якими запитаннями та подробицями можете звертатись за номером: +1 (416) 473-0195
-
Перевести не проблема, вивести в кеш тут теж не проблема є обінники які це роблять, в Торонто знаю
-
Привет👋🏻 кто в курсе как выгоднее всего перевести usd с Украины в Канаду?
-
kantor.ca
-
Як саме це працює, чи може є контакти обміників які це роблять?
-
Добрый вечер, кто знает где сейчас есть центры с гуманитарной помощью(посуда, сковородки и и.д)? North York, Burlington или Toronto
-
Наша молода компанія запрошує водіїв ( з водійським посвідченням full G ) для роботи в Uber на автомобілях компанії , всі автомобілі hybrid від 2018 року Для подробиць пишіть в ОП Автомобілі ми обслуговуємо повністю, ваша заправка авто. Допомагаємо ( якщо немає акаунта в Uber) створити і зареєструватись . Заробіток ділимо 50/50 чаєві ваші. Якщо потрібно забезпечуємо житлом. Для перпекстивних людей ( які дійсно хочуть працювати) , авансу жодного не беремо
-
Добрый день. Може хтось моє таблетки герпевір, бо їх у Канаді не можливо знайти, чи вони дуже дорогі. Я була б вельме вдячна за таку послугу.