Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброї ночі. Хто знає, чи допустять до доставки на велику Убер еатс з такими conditions у ворк перміті: 5 пункт, потреба пройти медогляд протягом 90 днів. Просто я пройшов медогляд у Польщі, там внесли дані в систему одразу, але офіцери в аеропорту на це не звернули уваги навіть після моїх наполягань виключити цей пункт і послали мене куди подалі: сказали й так будете працювати.
-
Вічно ти відмазку знайдеш
-
Медогляд всеодно треба пройти, та оновити ворк перміт. Знайомі в Румунії пройшли медогляд, але тут їм прийшлося повторно. Є ті, хто більш наполегливі. І змогли переконати офіцерів, що той медогляд легітимний. Але якщо вже стоїть цей пункт, то прийдеться пройти цей медтест
-
Бо я якраз на роботу йду, тому не сьогодні😅
-
Коли ?
-
Ребят , кто может подсказать ?
-
Дякую, я наполегливий, тому поборюся. Але якщо доведеться таки пройти повторно, то чи потрібно після проходження міняти ворк перміт?
-
Вітаємо!👋 🤗Хочемо запросити вас до European Way School - вашого ідеального партнера з вивчення іноземних мов! 🗺️Наша школа надає можливість досліджувати світ мов та відкривати для вас нові можливості з вивчення англійської, німецької, французької, іспанської, італійської, португальської та багатьох інших!🌐 ☑️Приєднуйтесь до нашої незабутньої подорожі з вивчення мов! 🧑🤝🧑 Ми пропонуємо навчання у мінігрупах за доступними цінами та забезпечимо продуктивний результат. 📈 Адже наші кваліфіковані викладачі зроблять процес навчання цікавим та захоплюючим як для дорослих, так і для дітей. 🧒👶 ⏳Не гайте часу! Напишіть зараз📱@Sunshine_in_soul у Telegram або за номером 📞+380683551826 та вкажіть своє ім'я, бажану мову, поточний рівень та мету навчання. 📝Наш менеджер зв'яжеться з вами та запише до нашої нової групи. 👉Не втрачайте можливості вивчати нові мови та розширювати свій кругозір! 🧏Чекаємо саме на вас у European Way School. Долучайтесь! ➡️@Sunshine_in_soul⬅️
-
Кому ще потрібні були cuгарети🚬, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне, ельф бари і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезем що потрібно🥰😘 (Ліки та продукти без предоплати‼️)
-
Кому ще потрібні були cuгарети🚬, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне, ельф бари і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезем що потрібно🥰😘 (Ліки та продукти без предоплати‼️)