Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, 30 травня моя бабуся прилітає в Торонто, і їй потрібно буде пересісти на літак до Калґарі. Підкажіть будь ласка, чи є в Торонто волонтери, які можуть її зустріти, допомогти отримати work permit та потім допомогти знайти стійку реєстрації на наступний літак? Там вже авіакомпанія надасть їй супровід. І як можна з ними зв’язатись?
-
Але може є
-
Волонтерів
-
Я не басила
-
Да У меня сейчас издалека напоминает английский
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Добрый день, произошла такая ситуация Купили билеты, но передумали лететь (WestJet) , деньги вернуть на карту не можем, деньги возвращаются только на аккаунт для покупки других билетов, может кому то нужны билеты по WestJet чтоб заказать через мой аккаунт?
-
Друзі а на холєри вам фабрика або завод?
-
Друзі, як настрій? 😎 Знаємо, що погодка не айс, але в суботу буде гаряче в будь-якому випадку🔥🔥🔥 Це буде коктейль рідких емоцій, котрі ти отримаєш у нас❤️ - Чарівна атмосфера - Тематичні декорації - Невелика караоке-програма - Подарунки гостям на вході Приходь та відчуй себе одним цілим з Sercevo 🇺🇦❤️💥 Квитки👇 www.eventbrite.com/e/606366958897
-
Нашо вам та фабрика ви мені скажіть
-
За пивом йду
-
Я готова