Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Не думали чо на вас все бочку катят?
-
Прив! Знайди таку ж групу але в Монреалі
-
Макс Вы опять ? Я веду себя как чувствую нужным и правильным То что кому-то не нравится - не мои проблемы
-
В цієї жінки яскраво виражений синдром відсутності уваги, ось вона і намагається привернути увагу до себе будь яким способом. Описує або ж вважає себе психологом, але вирішити свою ж пробему не в стані. Сумно за цим спостерігати(
-
Доброго дня! Підкажіть, а є хтось хто живе/жив в районі Weston ? Який це район, що за криміналом?) А то мене тут залякали
-
Всім 👋 хтось знає чи в Торонто є безкоштовні тенісні корти? І чи є такі в Down Town
-
Валентина ви тут одна ?
-
😁 люди я вас люблю чесно
-
Там возможно речь о других донатах 😅
-
Так вона пише Шо працює за донати 😀
-
А лишние 5 копеек, можно задонатить. В закреплённом смс🌝
-
Валентина, ви можете зараз написати, що це не моя справа, і я міг би не звертати увагу. Але це важко, зважаючи на те, як ви додаєте свої «5 копійок» до кожної теми
-
Хочется Валю обнять и сказать что всё будет хорошо :)
-
Я бы не осуждал Валю. Какие то эмоции она всё же вызывает. Мы никогда не знаем что происходит в жизни у человека, какие события в прошлом. Как ему тяжело, или легко. Вообще нормальность субъективна.
-
Va di, давайте далі! Чекаю розвернутий аналіз 😁 Соломія, так
-
Дерзай
-
Напиши админу Скажи все что думаешь о ситуации которая тебя беспокоит А вдруг тебе повезёт и он меня забанит? Тогда ты будешь счастливым?
-
продам авто✅✅✅ автомат гарний стан 178тис пробігу 5000$
-
Три клика - и ни одно сообщение не видно. Можно любого блокировать в чате. Жаль, в жизни нет кнопки для таких валь 😕
-
Якщо будеш писати все в одному повідомленні та не будеш порушувати правила, я відстрочу бан надовго, не думай про це наразі:) Проте, як і смерть, бан теж неминучий. Це треба прийняти, коли час прийде🤗
22 Jan 2023, 02:47
70741/118950
about 3 hours ago