Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Знакомых тонна, что за предложение?)
-
Какое?
-
Всем привет,подскажите может есть тут люди которые работают в дилершипе по продаже авто,есть предложение.
-
Буду знать :) бо все никак не можем членство туда купить)
-
Обидно
-
Так наши будут еще хуже чем Канадцы))
-
Ого, то ж взагалі жорстко
-
В мене просто неприємна ситуація, де таке просить наш українець. Зі словами "я розумію вашу ситуацію, тому доможу без кредитної історії, але.." Якось неприємненько допомога)
-
Доброго дня! Чи можете порекомендувати сервіси по ремоту велосипедів у Торонто. Бажано біля East York.
-
Это да
-
Просили за 4 мес, потому что не было ещё кредит истории
-
Это вам ещё старый бу 12 айфон не продали дороже, чем новый стоит. Тут предпринимателей хватает. Английского они не знают, потому их клиенты для кидалова только наши )
-
І ви оплатили за 4 міс?
-
Згодна Але у мене вибору не було
-
Тяжко було чекати тиждень) поки всі не пройдуть співбесіду з лендлордом), вердикт, це саме було найскладніше🥸
-
Це ж так сума певно вийшло кругленька, тяжко ж далась вам ця квартира)
-
Ми дуже хотіли саме цю квартиру тому так, оплатили за 4 міс, плюс 400$ в міс до загальної суми). На неї було 6 чи 7 оферів), прийшлось виборювати)
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть мені в ЛС (Telegram): @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎
-
Привіт! А чи хтось ходив на чистку зубів (dental cleaning) в Торонто? Скільки це коштувало? На сайтах чомусь тут не прийнято писати ціни( Олсо може порадите, де гарні спеціалісти, англ/укр мовні
-
Це база!
22 Jan 2023, 02:47
71580/118911
about 2 hours ago