Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
О, круто! Договорились, благодарю Вас.
-
Це дет таке можливо? В аеропорту?
-
Шукаю роботу в Торонто Англійська А2-В1 Шукаю будь-яку роботу з 1 травня 2023 року Про мене: Мене звуть Юрій Грєтов, мені 26 років, я народився в Україні. Працюю понад 6 років у засобах масової інформації — газети, телебачення, інтернет-видання. Раніше обіймав посаду менеджера, проте на цю мить працюю редактором та журналістом. Після приїзду до Канади продовжуватиму свою діяльність дистанційно. Я не маю шкідливих звичок — я не вживаю наркотики, не п'ю алкоголь і не палю цигарки. Якщо потрібна додаткова інформація, то Ви можете написати мені у Facebook, WhatsApp, Telegram, Viber (+38 099 10 777 09) або написати мені на поштову скриньку: [email protected] Instagram: @Yurii_hrietov Також я міг би працювати фотографом, відеографом або водієм категорії G. Є квадрокоптер, фотоапарат та можливість знімати відео на телефон.
-
Ловіть поки безкоштовно www.ukrswipe.com/
-
Продам Dodge Calibre 2009 рік 178тис пробігу -гарні диски та дуже хороша резина -працює кожна кнопка -гарна доглянута, з чистим салоном -середній розхід 9 літрів на 100км -Двигун, трансмісія, кузов все в дуже гарному стані. -Ніяких термінових вкладень не потребує. продаю томущо купив новіше авто. потрібно швидко продати так як немаю місця для паркінга більше фото в приватні повідомлення ✅Etobicoke ✅4999$
-
Можливо є в когось досвід купівлі б/у авто. Чи можете проконсультувати щодо документів, оформлення? Можно зразу в особисті. Буду вдячний
-
Дякую дякую)
-
А в мене на роботі я в індусів пароль от вай-фай украв с компа, тепер тільки за 15$ тарифом користуюсь і такс 2$ ))
-
Авто должен быть с сертификатом сейфити,оформляется все в онтарио сервисе за пол часа час в зависимости от очереди. Если с рук то бил оф сейл,если через дилера то он все делает за вас. И ещё нужен полис страховки на момент покупки и переоформления уже оформленный на вас и на авто . Опять же если через дилера то он сделает все за вас,плюс у дилеров отдельное окно в онтарио сервисах( возможно не во всех). Отдельно по сейфити сертификату, то что пишут что машина готова пройти сейфити это в половине случаев пиздеж если у вас нету своего механика который на какие-то мелочи может прикрыть глаза( это собирательная информация) Страховка самая дешовая в TD. Несомненный плюс дилеров в гарантии на двигло и коробку,дают не на все машины,но если поискать и не брать какую-то редкую тачку то вполне реально. За номера по-моему баксов 70 80 в онтарио сервисе платите по месту. Плюс к цене машины не забываете докинутб налоги. Многие умники советуют в бил оф сейл писать оч заниженную цену,но как по мне это тупость редкая так как если что то не так то вам потом вернут ты сумму которая в документах
-
Спасіба
-
В червні виїжджаємо з орендаваних апартаментів в Торонто (165 La Rose Avenue, Etobicoke), які з 15 червня будуть доступні для оренди. Після капітального ремонту, 2 кім + кухня студія. 3 хв пішки до української церкви і школи. Ціна ~2700/міс. Деталі за посиланням - www.realstar.ca/apartments/on/etobicoke/royal-rose-apartments/floorplans.aspx