Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ще раз образиш тварин цим гидким словом - бан
-
А русскім тваринам, які зараз на могилізації?
-
В нас групі є єдина дискримінація - кінологам і їх тваринам, тваринам інших учасників, тваринам без людей, тваринам, які мають телеграм та інстаграм, тваринам які допомагають ЗСУ, тваринам які знають Патрона, тваринам які бачили Патрона, тваринам які від Патрона, взагалі всім джек-рассел-тер'єрам, ну і справжнім нашим волонтерам по всьому світу дозволяється майже все, імунітет від бану та безлімітна реклама. Можна лаятися навіть. Але заради етикету, я би все одно запитав, і зробив приємно адмінам, що правила хоча би читають. 😽🙏
-
Кто то заказывал шашлык на дом? Подскажите пожалуйста кто знает вкусное мясо чтоб доставка была
-
йой добре добре
-
Насправді немає значення але є 2 банки в яких тобі відкриють без проблем , Cibc ( але попередньо потрібен appointment),td можна і без appointment, напиши мені в пп я тобі надішлю адресу тд
-
так иди с ним в личные сообщения,веселись там,лично мне и многим из этого чата не интересно такое читать,из-за некоторых теряется важная информация.
-
На концерті зустрілися. Дуже розумний та чемний. Більшість - псевдолікарі.
-
так а шо весело ж
-
что за цирк? вроде группа не для этого существует.
-
Задоволений ТД, поки що
-
дякую
-
хто має такий сертифікат напишіть будь ласка шо там за питання
-
Отримати можна онлайн
-
$50 долларів
-
Це дозвіл на роботу з алкоголем. Або доставка, або продажа, або обслуговування (офіціант/бармен)
-
@HexAlex ти диви шо наш король поломаного автотюна сказав!!!
-
Ну всьо габелі твоїй кар’єрі. Удаляю твої треки.
-
Зараз компінії які я знаю зупинили набір
-
Літом знайти роботу легше
22 Jan 2023, 02:47
7223/119250
about 2 hours ago