Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Піти в українське посольство для початку
-
Надежда, как у меня сложиться судьба в этом году?
-
Добрый день! Сдается 2 комнаты на Батерс и Стилз, Норт Йорк. По всем вопросам: 437 980 90 98
-
Всі питання до Надії, практикуючого астролога, можливо вам потрібно буде поправити ядро особистості😁
-
Хто може підказати чому в мене дуже мало замовлень на убері?
-
Мне надо поправить ядра
-
Хто як шукав житло відразу по приїзду, може є якісь поради як трохи швидше знайти?
-
Жди ответа Надежды)))
-
Ну вже напевно по прильоту по групах буду шукати, бо так ніяк не оглянеш не зідзвонешся, а ще питання яку допомогу можна отримати від волонтерів по прибуттю, може шось підскажуть або з якимось центрами можуть звести?
-
Якщо це Торонто то шанси малі, але я гадаю, що якщо шукати то щось можна знайти). В групах багато бачу як здають кімнати
-
Так на рнбнб можна швидко вийняти квартиру, але я б замовляла хоча б за день раніше)
-
А без роботи є шанси що здадуть на довгострокову?
-
Дякую, чи можна зразу по приїзду швидко зняти на рнбнб чи краще до прильоту знімати?
-
Рнбнб найшвидший спосіб та найпростіший. Якщо на довгострокову аренду, тоді до рієлтора і збирати доказову про себе інформацію, навіть про домашніх улюбленців та їх батьків)
-
Звичайно) чекаю
-
Можна вам в особисті написати?
-
Ви можете написати свою пошту я вам скину всю інформацію яку надають в аеропорті
-
Трохи швидше шукать
-
Всім привіт! Я працюю стилістом і сьогодні працювала з жіночкою яка хоче взяти українку на роботу-доглядати за її мамою. Наскільки я добре запам‘ятала інфу, місце де вона проживає знаходиться на Bloor-Yonge. Можливе прожиття з нею або просто інколи лишатися на ніч з жіночокою. В обов‘язки входить проводити час з нею, ходити за продуктами можливо готувати інколи. Хоть якийсь досвід догляду за старшими-обов‘язково. Знання англійської також щоб було на розмовному рівні, старша жіночка трішки глуха. Якщо вас ця пропозиція зацікавила то можете їй на пряму написати або зателефонувати. Залишаю її контакти. Fern (416) 723-3646 cell (416) 225-6977
-
И я написала)) Благодарю)
22 Jan 2023, 02:47
72313/118979
about 2 hours ago