Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Звичайно) чекаю
-
Можна вам в особисті написати?
-
Ви можете написати свою пошту я вам скину всю інформацію яку надають в аеропорті
-
Трохи швидше шукать
-
Всім привіт! Я працюю стилістом і сьогодні працювала з жіночкою яка хоче взяти українку на роботу-доглядати за її мамою. Наскільки я добре запам‘ятала інфу, місце де вона проживає знаходиться на Bloor-Yonge. Можливе прожиття з нею або просто інколи лишатися на ніч з жіночокою. В обов‘язки входить проводити час з нею, ходити за продуктами можливо готувати інколи. Хоть якийсь досвід догляду за старшими-обов‘язково. Знання англійської також щоб було на розмовному рівні, старша жіночка трішки глуха. Якщо вас ця пропозиція зацікавила то можете їй на пряму написати або зателефонувати. Залишаю її контакти. Fern (416) 723-3646 cell (416) 225-6977
-
И я написала)) Благодарю)
-
Привет, кто нибудь подовал на продление разрешения на работу по CUAET? Я получил разрешение но в нем нету отметки CUAET.
-
О чем шепчет мой марс?
-
Краще до приїзду
-
Такі ядра поправляють в занзібарі😁
-
Можна фото
-
Кто знает, в каком банке дают кредитки без трудоустройства?
-
Сівс
-
Привіт,можливо хтось знає окуліста хорошого україновмовного?)Або клініку?)Дякую!
-
Мужчина столяр, с опытом работы и минимальным английским, предлагаем работу в Торонто
-
Украинское
-
какое у тебя гражданство?
-
Допомагаю шукати роботу батьку, майстер внутрішніх ремонтів, якщо є якісь варіанти будь ласка дайте знати, дуже дякую наперед
-
Ніяк Вона в лютому заповнена приходить вам від працедавця
-
Ребят, привет всем, а кто как T4 форму заполнял?
22 Jan 2023, 02:47
72327/118861
29 minutes ago