Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
І поштою перший раз НЕ маст, якщо що.
-
Я оформила сама спершу свою, Потім дали чоловіка спеціалісту. Вона зробила так само як і я. Що по т4, що по бенефітам. Не знаю що і де ви там наплутали. Але я з податками ось років 5 працюю 😅
-
WP з приміткою CUAET видають українцям, які приїхали в Канаду після початку повномасштабної війни в Україні, тобто, після 24 лютого, 2022. WP по CUAET видають на 3 роки. Очевидно, що при не отримали WP по програмі CUAET. І у вас WP не міг закінчитися, тому й спитав. У вашому випадку, якщо ви приїхали по Study Permit, потім змінили його на WP, треба продовжувати WP (без примітки CUAET).
-
На папері, поштою. Звичайною CanadaPost
-
-
Тож і я не знаю що і де наплутав або не там записав. Ситуація не унікальна і замість того щоб радити звертатися о спеціалістів якщо хтось не впевнений і не втрачати гроші - ви радо всім кажете - "та що там складного, ідіть на WS". І тепер ви принижуєте інших людей без "вміння рахувати і розуміння фін, статистики,...". Цікаво, скільки ще вуха радянського виховання стирчатимуть з українців? Мені було неприємно читати такі поради, спираючись на свій досвід.
-
Особисто вам я взагалі ніц не радила. І нікого в чаті інтентивно не тегала і не ображала нічим. Мої половина знайомих робили самі і їм надійшло 1-2к. Комусь краще дати то іншим робити. Як і візу, як і пр і ще багато чого. Є голова на плечах - робіть як вам заманеться. Гарного вечора.
-
Поверніться та прочитайте перше повідомлення, з якого все почалося. t.me/ukrainians_toronto/109527 Ви радите всім в чаті уникати можливості отримати від держави більше повернення податків, спираючись на свій обмежений досвід і не радячи альтернатив, а безапеляційно заявляючи що CPA - то не дня пересічних громадян і взагалі - всі оформлюйте самі на Wealthsimple. Це є кричущою ознакою відсутності емоційного інтелекту.
-
Тобі в бесіду «Двіж в Торонто» Там в основному завжди виходять, гулять знайомляться і тому подібне, якщо хочеш можу добавити 😉
-
То вам зробили навіть краще, ніж можна було очікувати. WP продовжили (хоча могли відмовити, бо не eligible for CUAET program) І одночасно продовжили звичайний WP, щоб вам ще раз не подаватися. Можу порадити спочатку набрати на гарячу лінію. Якщо питання не вирішать, то раджу звернутися до міграційного адвоката.
-
Готово)
-
Всім привіт ! Друзі хто може підказати людину, яка пече паски? Дякую за допомогу😉