Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
Всем доброго дня! Подскажите пожалуйста, есть у кого авто страховой брокер? Спасибо!
-
класс, спасибо!
-
Доброго дня , 2 дівчини шукаємо кімнату в Торонто з 7 травня, бюджет 1000
-
купить - можно застраховать будет тяжело насколько я знаю, а если застрахуют - то супер-пупер дорого Права не так тяжело получить
-
Привіт порекомендуйте будь ласка бухгалтера в Місісага
-
Пакет онлайн-курсів за супер-ціною🔥 2 курси за ціною 599грн💸 ТІЛЬКИ СЬОГОДНІ‼️ 📎Ламінування брів (окремо)499грн🔥 📎Ламінування вій (окремо) 499грн🔥 📎Фарбування вій 📎Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓 Для того, щоб отримати доступ до курсу, напишіть мені в Direct 🤍
-
Продаю Volkswagen CC 🏎️ Рік: 2009 Механіка | Пробіг: 201.844 км ❗️Писати в ЛС❗️
-
Привіт красуні ) я сертифікований майстер-бровіст і ламмімейкер з України ,, від мене Ти ніколи не вийдеш із чорними та перещипаними бровами, або перепалиними віями. ☝🏻 дівчатка, запрошую на ламінування , фарбування вій та брів . Всім хто любить природність і хоче її підкреслити . Нафарбовані вії-це основа повсякденного макіяжу для багатьох дівчат. А тепер уяви, збулася мрія: вранці прокидаєшся поруч з коханим, а очі вже нафарбовані! Ламінування і ботокс - відновлення і живлення вій та брів , процедура додасть довжину, блиск і вигин вашим віям на 1.5 - 2 місяці Також мої послуги -корекція/архітектура брів -фарбування/корекція брів - натуральне фарбування -комплекс ламінування брів -ламінування вій+ фарбування -депіляція воском (небажаного пушкового волося ) Знаходжусь в Etobicoke поруч станіції метро Islington ❤️ Більше робіт в instagram.com/brow_bar_tm?igshid=YmMyMTA2M2Y= Запис в інстаграм або в дірект ☑️