Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Поміняли на великий
-
ахах
-
вони просто з лохиною, шо ви
-
Я не розумію що за питання навіщо, я вас не питав куди мені ходити, я запитав що в таких випадках робити.
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Hi everyone , my wife(Ukrainian)is coming to Toronto next month with our 1 year old child. I would like to ask if there are any support for Ukrainians in Toronto in any forms. Thanks
-
Документи є. Як про вищу освіту, так і про курси підвищення кваліфікації. 10$ це дійсно дешево. Але зараз багато психологів працюють за ДОНАТ, навіть не ставлять якийсь прайс. Якщо для вас це Малі грощі- без проблем. Сума може бути значно більшою.я не буду проти))) Але я відштовхуюсь від: по- перше, свого досвіду ( працюю пару років); По- друге- платоспроможність людей зараз загалом. Маєте можливість платити більше і якщо для вас ціна підозріло низька- можна закинути ДОНАТ на ЗСУ. Гарного дня всім учасникам групи ☺️
-
Привіт. Шукаю роботу бажаного у Місісазі. Англійська на початковому рівні, розумію більше ніж можу сказати. Хотілося б роботу у магазині речей на викладці, приміросна. Або також люблю сферу краси, можливо є вакансії помічника перукаря, вмію також робити манікюр. Це з того що мені подобається, але у цілому відкрита до інших пропозицій, роботи не боюсь. Дякую
-
Fresh Co
-
Baking soda
-
Она везде в магазинах есть, в разделе выпички