Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Розмісти просто повідомлення не надо кожному у лічку кидати більше людей буде заінтересованих
-
Того що тут можна таке постити
-
Приклад
-
Треба підтримувати відчизняну творчість
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
терміново шукаю кімнату в Торонто
-
Хотите пробить свой финансовый потолок ? 🔥 Время закладывать фундамент! 👋 Приветствую. Меня зовут Кэт и я смм-специалист с более, чем 5тилетним опытом. На счету более 60 проектов, охватывающих самые разные ниши. Предоставляю услуги продвижения в медиа и соц.сетях: + Инстраграм + Фейсбук + Телеграмм + Ютуб + Тик-Ток + Пинтерест + Твитер ⬆️ Продюссирую онлайн-школы и экспертов. Со мной ПЕРВЫХ КЛИЕНТОВ получают БЕЗ РЕКЛАМЫ, повышают чек и расширяются 🪄 🔄 Работая со мной, вы будете уверены в завтрашнем дне и рентабельности своего дела на 100%. Ведь я знаю, как «продать ежей дорого» 😉 И делаю это успешно для вас 🤝
-
Кому потрібні квартири в оренду на місяць з продовженням без довідки з роботи та кредитної історії в пм
-
або околиці
-
шукаю житло Торонто (кімнату)
-
Всім привіт! Здається кімната на 2 місяці за 1200/місяць у найкращому районі Торонто - Liberty Village. Новий будинок, відповідно усі amenities на найвищому рівні. Шукаю охайну людину, яка цінуватиме помешкання) За деталями у приватні.