Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Потрібно обміняти CAD на будь-яку валюту Wise. Хто може - будь-ласка пишіть в пп
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
А при чем тут утерянные посылки и вещи с аэропорта 🤦♂️троль?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, де можна сдати мед.огляд у Торонто? Той що потрібно щробити по прибуттю до 90 днів
-
Продам авто, 2008 рік, 2.0 бензин. В гарному стані , із нюансів тільки ржавчина видно на фото, 2 комплекта резини, Сейфті пройдено. 3200$
-
Підкажіть процедуру повернення, дякую.
-
В смысле? Мне вернули всё🌝
-
Доброго дня Якої поштою відправляли з Польщі посилки в Канаду , так щоб можна було застрахувати її на повну вартість . Потрібно відправити обладнання , страхова вартість 5 тис. доларів.
-
зверху кинули статтю але, наскільки мені відомо, у Онтаріо повертають тільки тим, хто отримував допомогу від Ontario Works
-
Добрый день, кто-то недавно возвращал деньги за мед екзамен? Если да, то как?
-
Об этом есть статьи и видео на ютуб. www.rbc.ua/ukr/travel/1000-dolariv-rodinu-k-povernuti-groshi-obov-1673874043.html
-
Здравствуйте, у кого-то было так,что записался в фудбанк но опоздал? Это очень плохо? Нельзя опаздывать?
-
@DronUsa, Дякую!
-
то я Вам і пишу, що у мене знайомі повертали, але тільки ті, які отримували допомогу від Онтаріо тому якщо Ви не отримували/не отримаєте, то на жаль 🤷♀️
-
Да. Мне вместе с выплатой OW, скинули и за medical exam
-
Власне тому я і спитав у @DronUsa про сам процес. Так, як в інтернеті не знайшов потрібної інформації.
-
ок, спасибо)
-
Шукаю квартиру студію( bachelor) в будь-якому районі Торонто. З 1 травня або з 1 червня. Ми пара. З парковкою. Або поділіться контактами рієлторів, що допомагають українцям без кредит скору. Дякую 🙏
-
Доброго дня, здається кімната у North York границя Скарборо(1254 York Mills Road). Поряд зупинка автобуса, Parkwoods Village, Shoppers, Food Basics, Canada Post, Toronto Public Library. Поряд великий парк і є де походити. Тільки для дівчат! Ціна $1000 все включено( інтернет і медіа є) Оплата перший і останній місяць. Заселення з 1 травня.
-
Добрий день може хтось вилітає з Варшави Чехії в Торонто або з України збирається їхати цього тижня або наступного напишіть будь ласка в приват дотрібно взяти теблетки важуть 100-200грам відпишіться буду вдячний
22 Jan 2023, 02:47
73792/119044
about 2 hours ago