Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Українець у якого в Україні не було прав і отримав права в Польщі,в Торонто щоб перевчитися на канадські треба принести підтвердження прав в країни де отримав .чи настільки важливо приносити їм підтвердження з органу який ті права видав чи вистачить просто перекладу прав на англійську ? Дякую
-
Да ,если были бы украинские права то было бы намного легче,но у меня польские на которых написано только по польски все
-
По cuaet упрощено для украинцев, можете сходить в drive centet и спросить Если на правах есть польский плюс англ то даже переводить не надр
-
Угу, нашел что должны быть права страны которой ты гражданин
-
Ну не настолько ,там они сказали что нужно перевод им принести ,подтверждение стажа .с Польши брать этот документ будет очень болезненно ,поэтому и спрашиваю ,может кто уже сдавал и получил канадские права по схеме как у меня
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, в Канаді вже появились агенства по роботі? Якщо так то можна якісь контакти😄
-
На один місяць або більше
-
Як я на карті подивився,це зона GTA? Мені потрібна.Скільки коштує, коли можна буде подивитись?
-
Шукаю роботу!!! Прибирання квартир , офісів
-
Допоможіть з роботою прошу🙏
-
Шукаю кімнату в зоні GTA, в'їзд 1травня
-
Пройдіться по закладах швидкого харчування, вони рідко викладають вакансії більше шукають серед своїх. На кухні завжди хтось приходить, а хтось уходить.
-
Проблема що анг.мова не Ок
-
У мого чоловіка була схожа ситуація. Він нещодавно став громадянином України і українське посвідчення мав отримати 24.02.2022, але того дня якось не залагодилося. Ще перед тим він встиг отримати довідку з посольства країни, що видала посвідчення, про те, що посвідчення дійсне, і навіть встиг в Україні зробити нотаріально завірений переклад. Вже в Канаді коли реєструвався на іспит, то показав спершу тільки посвідчення. Та хоча на ньому все продубльовано англійською, у віконечці сказали, що з цим посвідченням можуть допустити лише до здачі теорії та водіння на G2, для допуску ж на G (full) треба надати додаткове підтвердження. Тоді чоловік показав довідку з посольства, але сказали, що вона вже недійсна, бо у Канаді термін дії паперових документів пів року. Сказали, що теорію він може здавати прямо зараз, а якщо хоче, аби зарахували його 20-річний стаж, то потрібне свіже підтвердження (можна донести потім). Ок, тест із теорії він склав, а тим часом його родич взяв у посольстві свіжу довідку та відправив її в Торонто через DHL (разом із нотаріально завіреним перекладом, зробленим там). І, на жаль, цю довідку також не прийняли - зажадали перекладу, здійсненого саме в Онтаріо. ОК. Пошуки перекладача (обійшлося 60$, здається); нотаріус був непотрібний, - достатньо сертифікованого перекладача. І нарешті, довідку прийняли, стаж зарахували, до водіння на G (full) допустили, чекаємо призначеного дня.
-
Я вам у приватні повідомлення відправлю посилання на дуже крутий безкоштовний марафон з англійської, тільки напишіть мені
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!