Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт!Шукаю людину для роботи онлайн,потрібен телефон,інтернет і 4 години вільного часу в день.Зарплата від 100₴ в тиждень.Виплата зарплати кожний понеділок в доларах.Подробиці в приват !
-
Але коли продаєте на допомогу від Онтаріо краще зняти усі гроші з картки
-
Не можна
-
Шукаю кімнату в зоні GTA, в'їзд 1травня.
-
Добрий день всім. Хотів запитати я приїхав до Манітоби і зробив собі права. Одразу мені дали тимчасове посвідчення і сказали що по почті прийдуть уже нормальні. Пройшло вже 3 місяці так і нічого не прийшло на ту адресу яку я вказував….я вже і переїхав в другу провінцію…. Не підкажете може хтось знає як краще зробити ????
-
Усім привіт! Весна неочікувано завітала до Торонто, а це означає, що все більше зʼявляється бажання відвідувати різноманітні події та зустрічатись із друзями) Тож, я маю неймовірну пропозицію для вас! Уже цієї неділі, 23-го квітня, завітайте на стендап від студента Києво-Могилянської академії. Зібрані кошти підуть на потреби студентів Києво-Могилянської академії, котрі наразі воюють на східних напрямках. 📍Location: Innis Town Hall 2 Sussex Avenue 📍Door opens: 6.30 pm 📍Start: 7 pm 📍Price: 15-20 c$ Не пропустіть можливість виграти mustery box та зробити polaroid photo на згадку www.eventbrite.com/e/601932926587 Посіпішіть, поки квиточки ще можна придбати за ціною 💞early bird💞!
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Игра на компьютер?