Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Це я мала на увазі стосовно повідомлень до мене вище , не до вас) Там якраз звинувачували у тому, що я обманюю людей та намагаюсь на них заробити
-
Я вам нічого не кажу Якщо ви грошей за це не берете, то до вас питань нема. То інші темні
-
Напевно, в тому, що я отримаю бонуси якщо запрошу когось - це і є обман людей Хоча в лс я відкрито говорю, що бонуси отримують обидві сторони
-
а тут можно объяву о продаже телефона выставить?
-
Так нема снігу ще...
-
Так реферальне посилання насипає бонусів обом, в чому питання?
-
Укр пошта, за 3 кг 2000 Йшло 12 днів
-
З Варшави. Пошта польська. Десь 90 кад за 20 кг. Прийшла пожмакана - страшне
-
Містом висилали два рази. Влітку була 20кг десь 7тис грн. Кажуть що дешевше якщо ви замовляєте та платите тут
-
Коли я телефонував їм влітку - такого не було, хоча саме такі чутки ходили в інтернеті
-
Доброго дня! Что є хтось, хто відправлял посилку с України в Торонто . Який перевізник краще обирати. Як довго йде посилка і яка ціна за кг. Поділіться будь ласка досвідом! Дякую!
-
Привіт! Шукаю кімнату для працюючого хлопця, 25 років, Етобіко або неподалік, буду вдячна якщо є пропозиції, в особисті. Бюджет до 1000$
-
Подавала як одну группу Дитина 5 років
-
Нічого не міняється
-
Два місяці пройшло…
-
Чекати
-
Доброго дня, підкажіть як діяти Мама отримала візу і паспорт а сестра ще немає навіть відповіді одобрили чи ні
-
Привіт! Шукаю руммейта для оренди житла в Міссісазі з 1-15 лютого. Employment letter i credit check - обов‘язкові. Звертатись в приватні повідомлення.
-
Доброго дня громадо! Можливо є в цій групі люди які займаються Туризмом, або планують займатися, давайте знайомитись, було би цікаво обмінятися досвідом)
-
Навіть не знаю , я ж не знаю як працює Uber 😆
22 Jan 2023, 02:47
749/119010
33 minutes ago