Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якість говно, вибачайте) телеграм ріже🫡
-
Веду репортаж з місця події, самі горячі новини🔥 не переключайтесь )))
-
У нас - це дивимося на вас. А ви - на нас 😊
-
Не знаю як у вас там, але у мене там апокаліпсис😁
-
Все норм тут
-
bmw x3 2004, все повністью справне, кузов без жодного сколу та вмятинки (як новий), двигун, трансмісія, підвіска працюють ідеально. максимальна комплектація (чорна стеля, люк, підігрів руля, сидінь) ✅4300$
-
Зараз кожен 2 ресторан набирає серверів, походіть по закладам, думаю швидко щось знайдете
-
Друзі доброго дня! Прилітаємо в Торонто 04 травня, на 4 доби, будь ласка скажіть до кого звернуться та попросити безкоштовне житло? Дякую за любу пораду!
-
Ясно
-
В аеропорту, перший і третій термінали є служби які допомагають, надають інформацію і можливе безкоштовне поселення в готель на термін до двох тижнів, але буває що відмовляють.
-
Доброго вечора Може хто знаєш інструктора по водінню ? Скиньте номер будь ласка
-
Дякую! А як называется команда волонтерів?
-
Це не зовсім волонтери, це представники від Української спільноти, вони всі українці, тож немає проблеми в спілкуванні, знайти їх там легко. Можливо трошки пізніше буду знати детальніше, то напишу.
-
Ната буду дуже вдячна!🙏
-
Всім привіт. Віддаю стіл та 6 стільців безкоштовно. Кому цікаво, напишіть, скину адресу.
-
Друзі моя сімʼя з 4/з людей переїхала в Торонто 3 тижні тому, я дуже вдячна агенту яка знайшла нам квартиру тут🙏🏼 Якщо хтось з Українців в пошуку квартири, є дуже хороший спеціаліст, руско-мовний🙏🏼 Ми отримали контракт на оренду на 1 рік, без роботи. У нас була хороша фінансова історія. Дуже рекомендую 🙏🏼 Допомагає зараз Українцям🙏🏼 Ми б без неї не впоралися 🙏🏼
-
Віддам це крісло за $20, якщо не враховувати потертість, то в дуже хорошому стані. Ціна символічна, якщо дуже потрібна до можемо домовитися стрімко до нуля)
-
Ви можете показати декларацію з України про свої доходи.
-
Яка у вас може бути хороша фінансова історія, якщо ви щойно приїхали 🤔
-
У меня 60к в год usd было на удаленке в штатах когда жил в украине, это и указал в договоре на аренду квартиры
22 Jan 2023, 02:47
75021/119155
about an hour ago