Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В аеропорту, перший і третій термінали є служби які допомагають, надають інформацію і можливе безкоштовне поселення в готель на термін до двох тижнів, але буває що відмовляють.
-
Доброго вечора Може хто знаєш інструктора по водінню ? Скиньте номер будь ласка
-
Дякую! А як называется команда волонтерів?
-
Це не зовсім волонтери, це представники від Української спільноти, вони всі українці, тож немає проблеми в спілкуванні, знайти їх там легко. Можливо трошки пізніше буду знати детальніше, то напишу.
-
Ната буду дуже вдячна!🙏
-
Всім привіт. Віддаю стіл та 6 стільців безкоштовно. Кому цікаво, напишіть, скину адресу.
-
Друзі моя сімʼя з 4/з людей переїхала в Торонто 3 тижні тому, я дуже вдячна агенту яка знайшла нам квартиру тут🙏🏼 Якщо хтось з Українців в пошуку квартири, є дуже хороший спеціаліст, руско-мовний🙏🏼 Ми отримали контракт на оренду на 1 рік, без роботи. У нас була хороша фінансова історія. Дуже рекомендую 🙏🏼 Допомагає зараз Українцям🙏🏼 Ми б без неї не впоралися 🙏🏼
-
Віддам це крісло за $20, якщо не враховувати потертість, то в дуже хорошому стані. Ціна символічна, якщо дуже потрібна до можемо домовитися стрімко до нуля)
-
Ви можете показати декларацію з України про свої доходи.
-
Яка у вас може бути хороша фінансова історія, якщо ви щойно приїхали 🤔
-
У меня 60к в год usd было на удаленке в штатах когда жил в украине, это и указал в договоре на аренду квартиры
-
Люди приїзжають в Канаду з всього світу, з різним власним бізнесом та декларацією про наявність коштів. Для деяких власників квартир цього достатньо. Так було у нас 🙌🏻
-
За 120 я б не стала ходити на дому якщо чесно) Якраз таки 80 норм ціна доволі
-
Так я хочу поехать на сабвей, положить кепку и играть на гитаре
-
Иди работай )
-
А есть тут кто учит на гитаре играть?
-
Не пались так
-
Че продать? Наоборот я тебе еще и платить за это буду)
-
Долбаеб обнаружен
-
Ты хочешь продать свой свисточек?)
22 Jan 2023, 02:47
75030/118900
about an hour ago